…Za uczciwego polityka uważam tylko takiego, który w swojej publicznej działalności przyznaje się do popełnionych błędów, koryguje swoje tezy w miarę narastania wiadomości i doświadczenia zaczerpniętego z rzeczywistości. Józef Mackiewicz. Prawda w oczy nie kole, 2002

Latgalos regionas randasi Latvijos rytuose - puiki kelionių kryptis, turinti platų ir įvairiapusį laisvalaikio pasiūlymą. Tai unikali vieta, nes čia susitinka šimtai senovės tradicijų ir šiuolaikinių galimybių, taip pat čia yra puikus kultūrinis ir istorinis paveldas bei skirtingi turizmo objektai. 

Graži latgalių kalba ir vietinių žmonių gerumas ilgai išlieka atmintije ir širdyje. Latgalos regionas turistus laukia su nuostabiomis lankytinomis vietomis, plačiu aktyvaus poilsio pasiūlymu, puikiu apgyvendinimu ir skaniais kulinarinio paveldo patiekalais. Suplanuokite kelionę į Latgalą mažiausiai dviem dienoms, nes kai pateksite čia, norėsite pasilikti šiek tiek ilgiau.
Latgalos regiono turizmo asociacija yra Latgalos regiono atstovas ir vienas iš pagrindinių regionų turizmo koordinatorių. Turizmo asociacijos nariai yra turizmo verslininkai, turizmo informacijos centrai, gidai, turizmo entuziastai. Latgalos turizmo asociacija yra atvira bendradarbiavimui ir mielai padės rekomenduoti geriausius turizmo objektus ar parengti maršruto planą, su asociacijos atstovais galima susisiekti elektroniniu būdu - Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript..
Puiki 2020 m. vasaros sezono naujovė yra turizmo tinklalapis www.latgale.travel versija lietuvių kalba. Dabar ir lietuviai galės skaityti, susipažinti ir aplankyti mūsų Latgalos regioną. Keliaudami po Latviją pradėkite nuo Latgalos!
Latgalos regiono turizmo asociacija

Początek strony
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com